•• Huidverbetering | Afslanken | Massage ••

contact

Massages

ANTI STRESS MASSAGE              50 min. € 44,-

Bij deze massage ligt het accent op de ontspanning van uw lichaam en geest. Daarnaast geeft deze massage een betere doorbloeding van de spieren. U voelt zich na afloop weer helemaal ontspannen en gaat met hernieuwde energie en souplesse naar huis. 

TRIGGERPOINT MASSAGE          50 min. € 44,-

Bij deze massage ligt het accent op blokkades (spierknopen) in het lichaam. Deze kunnen ontstaan door een verkeerde houding of stress. De massage heft de blokkades op waardoor afvalstoffen gemakkelijk worden afgevoerd. Deze pittige massage is zeer effectief. 

HOTSTONE MASSAGE                   60 min. € 60,- 

Bij de hot stone massage worden basaltstenen uit het vulkaangebied gebruikt. De stenen worden opgewarmd in een zogenaamde heather. Omdat de stenen die we gebruiken de eigenschap hebben de warmte langer vast te houden heeft het een diep ontspannende werking.  Door de combinatie van warmte en beweging kom je dieper in de spieren, het ontgift en het voert afvalstoffen makkelijker af. Het stimuleert tevens de orgaanfuncties en brengt het lichaam weer in balans. Kortom een heerlijke en effectieve wellness behandeling. 

VOETREFLEX MASSAGE                30 min. € 30,-

Het uitgangspunt van de Chinese voetmassage is, dat de verschillende organen, zenuwen en klieren in het menselijk lichaam zijn verbonden met bepaalde reflexgebieden op onze voetzolen, tenen en enkels. Door het masseren van deze gebieden kan op natuurlijke wijze de genezing van allerlei kwalen worden bevorderd. Bij de Chinese voetreflex massage wordt niet alleen de voet, maar ook het gehele onderbeen behandeld. Voetreflex massage brengt het gehele energiesysteem in balans door blokkades in uw energiesysteem op te heffen  Voetreflex massage verbetert de bloedsomloop en de zenuwfunctie.

HOOFDHUID MASSAGE                 30 min. € 30,-

Deze drukpuntmassage van het hoofd, nek en schouders zorgt voor het opheffen van belangrijke energetische blokkades, die zijn ontstaan door stress en spanning. Met deze behandeling ervaar je het gevoel van verlichting en maakt het je hoofd even helemaal leeg, zodat je weer met hernieuwde energie in het leven staat.


ANTI STRESS MASSAGE              50 min. € 44,-
Bij deze massage ligt het accent op de ontspanning van uw lichaam en geest. Daarnaast geeft

Jouw huid

HET MOMENT DAT UW HUID VOOR ALTIJD VERANDERDE!

Ervaar de Drie eenheid van onze behandelingen

Bekijk alle behandelingen

Gezondheid – Ontspanning – Huidverbetering

De drie eenheid van onze behandelingen

Maak nu een afspraak