•• Huidverbetering | Afslanken | Massage ••

contact

Love the skin you’re in!

Gediplomeerd Allround schoonheidsspecialsite / Gewichtsconsulente

Ik stel mij graag even voor. Mijn naam is Isabel Netten, sinds 2008 ben ik mijn praktijk begonnen in Huissen, gemeente Lingewaard.

Door mijn persoonlijke ervaring met een 'lastige' huid ben ik mij gaan verdiepen in huidverbetering. Mijn bevindingen wilde ik dolgraag in de praktijk brengen. Mensen helpen en begeleiden naar een gezonde huid en een gezond lichaam, dat was wat ik ging doen!

Voordat ik Skinstudio ZENZ oprichtte was ik gewichtsconsulente. Ik heb gewerkt als consulente bij een afslankstudio. Na mijn diploma schoonheidsspecialiste heb ik werkervaring opgedaan bij diverse wellness- en sauna bedrijven, en een medisch-cosmetisch kliniek.

Inmiddels heb ik al meer dan 10 jaar mijn visie kunnen realiseren in een eigen praktijk. Met een mooi concept gericht op huidverbetering, afslanken en massage. Nog steeds haal ik inspiratie uit trainingen en opleidingen om er alles aan te doen om de behandelingen te optimaliseren.

Je kunt bij mij rekenen op een persoonlijke benadering, een heerlijk moment voor jezelf en natuurlijk een stralende huid!

 

Merken:

Alpha-H - Kalahari – Skeyndor - Dermalogica

Om met een behandeling het beste resultaat te behalen, werk ik met producten die op de diepere huidlagen inwerken. Oftewel cosmeceuticals. Deze kunnen versterkt worden met eventueel apparatuur.

Skin needling

Skin peeling

Skin infusion

Skin boost

Skin power

Je kunt terecht voor de verschillende huidproblemen zoals:

acne, rimpels, couperose, rosacea, pigmentvlekken, droge huid, vette huid, huidveroudering, grove poriën, wallen, littekens, cellulite,

Behandeling met apparatuur

microdermabrasie, mesotherapie, microneedling,

in combinatie met fruitzuur, glycolzuur peeling en bindweefselmassage.

Jouw huid

HET MOMENT DAT UW HUID VOOR ALTIJD VERANDERDE!

Ervaar de Drie eenheid van onze behandelingen

Bekijk alle behandelingen

Gezondheid – Ontspanning – Huidverbetering

De drie eenheid van onze behandelingen

Maak nu een afspraak